🇩🇰 100% dansk ejet webshop

🛒 Fri fragt ved køb over 699,-

Om Lukaki.dk

Lukaki.dk ønsker at gøre din hjemmebane bedre og sjovere at spille på.
Igennem personlige erfaringer, passion, indlevelse og tanker omkring hvad der kan gøre det lidt sjovere at spille en omgang fodbold med børnene i haven eller færdes på børneværelset - udvælges vores produkter.


Nedenstående er uddrag fra min egen barndom og grunden til Lukaki.dk opstod. Lukaki er i øvrigt min søn, ja det kalder vi ham ihvertfald.


”Far, jeg vil aldrig blive voksen” sagde Carla på 5 år, med nedtrykt stemme – hun er min datter og jeg synes det lød fornuftigt.”

Da jeg var en lille dreng, havde vi en stor have, men ingen fodboldmål. Jeg kan tydeligt huske hvor meget jeg ønskede mig dette. Jeg drømte om et ordentligt mål, et 7 mands mål, ligesom henne i den fodboldklub jeg spillede i - B52 hed den.

Jeg spillede ofte med min far i haven, han kastede bolden til mig, jeg headede den tilbage - eller han driblede rundt med bolden, umulig at erobre bolden fra. Dog blev han hurtigt træt, enten fysisk eller også gad han ikke spille mere. Jeg gad godt spille med ham hele dagen hvis det skulle være. Nu er jeg selv blevet far til 2 børn, og forstår hvorfor kampen/legen varede så kort.

En anden oplevelse jeg ligeledes husker meget tydeligt, var når bolden røg over muren henne i den ene ende af haven.! Derinde boede der en mand – manden punkterede ofte bolden inden returnering. Mine forældres budget på fodbolde, tør jeg ikke tænke på. Havde jeg da bare haft et ordentligt mål med net i...

Ovre på fællesarealet, var der et par 5-mandsmål, her spillede jeg ofte med Lars, Allan, Toke, Daniel og alle de andre fra kvarteret. Målene var dog faldefærdige og nettene hang i laser.

Martin - Lukaki.dk